«Ένα κρυφό νόμισμα για μεταλάβωση»

Εξαίφνης νέος μαμωνάς ανέφανεμεσούσης της κρίσης και του τρόμου,της πανδημίας των χοίρωνκαι του φόβου «τα χάνω όλα». Πριν απ΄τη νέα κορώνα,τα μπόλια της πρωτεϊνης ακίδας,του χιμπαντζή και του εκτρωμένου έμβρυου δίχως όνομα.Εκείνο που αγνόησαν ο ξακουστός δεσπότης κι ο Πάπας της Ρώμης. Το κρυφό νόμισμα που ήλθε πίσω απ΄τη μάσκα,για το χαμόγελο των ηδονιστών τουΣυνεχίστε να διαβάζετε ««Ένα κρυφό νόμισμα για μεταλάβωση»».

Εμβόλιο AstraZeneca και θρομβώσεις. Η αρχή των ωδίνων;

Είναι απορίας άξιον το πόσο καθησυχαστικοί σε όλα τα επίπεδα, στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο θα παρουσιάζονταν οι ειδικοί επιστήμονες για το εμβόλιο της AstraZeneca σχετικά με τις παρενέργειες των θρομβώσεων που ήλθαν στο φώς… Συμμορφούμενοι με την «υπέρτατη» αρχή, τoν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τις λεγόμενες «ρυθμιστικέςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Εμβόλιο AstraZeneca και θρομβώσεις. Η αρχή των ωδίνων;».

Σταυραετέ του Μαχαιρά. «Και νεκρός…ενίκα!»

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι πεσόντες αγωνιστές της ελευθερίας της Κύπρου και ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ θυσιάστηκαν άδικα. Γιατί δεν επετεύχθη ο στόχος της Ένωσης με την Ελλάδα. Γιατί ακολούθησε η τούρκικη εισβολή το ’74 που μπορεί κατά κάποιους να αποφεύγετο αν δεν αφορμούνταν οι Τούρκοι από τον δικό μας πατριωτισμό και την προσδοκία της ΈνωσηςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Σταυραετέ του Μαχαιρά. «Και νεκρός…ενίκα!»».

Με πρόσχημα την «πολιτική ισότητα» για να ευλογηθούν τα τουρκο-βρετανικά συμφέροντα και το Έκτρωμα της Εισβολής!

Ήλθε σαν κεραυνός εν αιθρία η δήλωση του Αβέρωφ Νεοφύτου για την πολιτική ισότητα στις 22.2.2021; Η αλήθεια είναι πως όχι, διότι παράλληλα με τα επιχειρήματα και τον αντίλογο που εφευρίσκουν τη δεδομένη στιγμή, πρέπει ταυτόχρονα να συνειδητοποιούμε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, κάτι που θα πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος και να αναρωτηθεί. Γιατί κατέχουνΣυνεχίστε να διαβάζετε «Με πρόσχημα την «πολιτική ισότητα» για να ευλογηθούν τα τουρκο-βρετανικά συμφέροντα και το Έκτρωμα της Εισβολής!».

Η λυδία λίθος – Του αείμνηστου Δημήτριου Παναγόπουλου

Η πίστις δοκιμάζεται ωσάν σε λυδία λίθον, επάνω εις τας θλίψεις. Εις τας θλίψεις η πίστις φαίνεται, εάν είναι αληθής η ψευδής. Πολλοί όταν όλα έρχωνται καλά, όπως τα θέλουν είναι πιστοί. Πηγαίνουν εις την Εκκλησίαν ανάπτουν κεριά, παρακολουθούν κηρύγματα, προσεύχονται, μελετούν θρησκευτικά βιβλία, συζητούν ωφέλιμα, παίρνουν ενεργόν μέρος εις Χριστιανικάς Κινήσεις, ενθουσιάζονται διά κάθεΣυνεχίστε να διαβάζετε «Η λυδία λίθος – Του αείμνηστου Δημήτριου Παναγόπουλου».

Διαδήλωση 20 Φεβρουαρίου 2021. «Απόγευμα Σαββάτου με κωδικό 6 στο κέντρο της πόλης..»

Καλή η συγκέντρωση και αρκετά τα μηνύματα που πέρασαν αλλά η πρωτοβουλία με τη διαδήλωση «Ως Δαμέ» δεν είχε παλμό. Εκτός αυτού πάλι, τα φαινόμενα απατούν. Οι τραμπούκοι, ή λίγοι επαναστατημένοι, νέοι και κορίτσια με νταηλίκι, όπως η νεαρή καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, μουσικός και καλλιτέχνης που τραυματίστηκε με το υδροβόλο της αστυνομίας, τον Αίαντα, ελέγχθηκανΣυνεχίστε να διαβάζετε «Διαδήλωση 20 Φεβρουαρίου 2021. «Απόγευμα Σαββάτου με κωδικό 6 στο κέντρο της πόλης..»».

Αλήθειες για την κυτταρική σειρά HEK 293 και πειράματα σε ζώα πριν τις κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. Θέσεις εκκλησίας της Ελλάδος και Κύπρου για τους εμβολιασμούς

Σχετικά με το ζήτημα που ετέθη στο δημόσιο διάλογο για την ασφαλή χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca από τις ιθύνουσες αρχές και την κυβέρνηση στις ηλικιακές ομάδες άνω των 65, το ατομικό δικαίωμα στην επιλογή του εμβολίου ή την άρνησή του καθενός να προβεί στον εμβολιασμό του με οποιοδήποτε εμβόλιο, απαραίτητο θα ήταν να έλθειΣυνεχίστε να διαβάζετε «Αλήθειες για την κυτταρική σειρά HEK 293 και πειράματα σε ζώα πριν τις κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. Θέσεις εκκλησίας της Ελλάδος και Κύπρου για τους εμβολιασμούς».